Hasan Buzrul, Mevlana helal fastfood s.a.s. di Buzrul Hasan & c.

Moja odločitev za nakup kebabov v oddaljeni Sloveniji se je izkazala za pravilno, saj kvaliteta le teh veča število mojih strank. Zadovoljijo vsako našo potrebo po različni kilaži in dimenziji proizvodov. Njihovi transporterji pa s točno dostavo naročenega blaga povečujejo naše zadovoljstvo in zaupanje.

Ali Lale, FM center d.o.o.

S podjetjem Halal Guda sodelujem, ker je zadovoljilo moja pričakovanja v kvaliteti proizvodov, kar potrjujejo tudi moji kupci in njihove stranke.

Namik Pajaziti, Okrepčevalnica Kranchi, Pajaziti Namik s.p.

Sodelovanje našega podjetja s podjetjem Halal Guda Doner Kebap d.o.o. je odlično, zato z veseljem sodelujemo z njimi. Zadovoljstvo naših strank pa se kaže v tem, da se rade vračajo, saj jim postrežemo kvaliteten in okusen kebab obrok.

Hadis Limani, SU-SAD d.o.o.

S podjetjem Halal Guda sodelujemo že nekaj časa in smo veseli ter ponosni, da smo lahko njihovi kupci. Produkti, ki jih pri njih kupujemo, so eni izmed boljših in osebje, ki je v podjetju zaposleno je predano delu, ki ga opravlja in to dvoje dela podjetje tako uspešno kot je.

Erdem Ibrahim

Da dober glas seže v deveto vas še kako drži. Pod okriljem slovenskih gora smo odkrili dobavitelja kvalitetnega kebab proizvoda s priznanim Halal certifikatom, kar je za nas velikega pomena, zato smo se odločili za sodelovanje in ni nam žal. Kljub oteženi dostavi v Bregenz, vedno izpolnejo naše naročilo.

Kenan Kaylialp, Akkar due s.r.l.

Podjetje Halal Guda je naš največji poslovni partner, s katerim pogodbeno sodelujemo že od vsega začetka njihovega poslovanja. Visoka kakovost proizvedenih kebabov, ponudba opreme in dodatkov za pripravo kebabov, tončna in kontinuirana dostava ter Halal certifikat, so razlogi zaradi katerih smo zadovoljili potrebe naših strank in povečali našo ponudbo. Povpraševanje po njihovem kebabu narašča in to nam potrjuje, da smo izbrali pravega poslovnega partnerja, ki nudi kvaliteten asortiman proizvodov in izdelkov.